Diskusija apie rizikos valdymą „Aktuarai ir rizikos valdymo funkcija“

Kviečiame į Lietuvos aktuarų draugijos diskusiją apie rizikos valdymą, kurios tema – Aktuarai ir rizikos valdymo funkcija.

Kas:       Žana Kraučenkienė
Kur:        T.Narbuto g. 5 (IF)
Kada:     2018-07-12, 15:00
Kiek:      2 formalios CPD valandos
Kaip:      Registracija čia.

Šiuo metu Žana Kraučenkienė aktyviai dalyvauja Europos aktuarų asocijacijos (AAE) naujai įsteigto Rizikos komiteto veikloje ir yra parsivežusi daug šviežių idėjų. Taip pat ir mes turime galimybę prisidėti prie tarptautinio projekto ir parodyti, kad Lietuvoje yra kvalifikuoti, atsakingi ir aktyvūs profesinėje erdvėje aktuarai.

AAE Rizikos komitetas rengia dokumentą “Position paper on the promotion of actuaries in risk management”, kuris bus eskaluojamas ne tik AAE nariams ir visai aktuarų bendruomenei, bet ir EIOPA’oje, nacionalinėse priežiūrose ir draudimo kompanijų bei bankų vadovybei. Daugiau apie tai ir bendrai apie AAE rizikos komiteto veiklą Žana papasakos metu.

Iki susitikimo prašome visus (dalyvausiančius ir nedalyvausiančius susitikime) peržiūrėti prisegamą dokumento projektą ir atsiųsti pasiūlymus/pastabas iki 2018-07-08 Žanai el. paštu: zana.kraucenkiene (at) gmail.com